Сьогодні у Львові пройде особлива Хресна хода. Як долучитися

1927 0
У Великий Четвер, 9 квітня, Високим Замком пройде молитовна Хресна хода, яку традиційно організовує василіянський монастир св. Онуфрія. Хода розпочнеться о 19:30 біля храму Святого Онуфрія (вул. Б. Хмельницького, 36).

Провадитимуть молитовні читання представники молодіжних організацій. Під час Хресної Дороги цього року молитимуться за мир та спокій в Україні.

«Однією з особливостей Львова є Високий Замок. Але небагато людей знає, що через Замкову гору проходить Хресна дорога, яка є тільки одна у Львові, адже кожна стація є унікальною скульптурою, різьбленою з каменю. Увесь шлях Хресної дороги освічується. Кожного року монастир св. Онуфрія, за прикладом Хресної Дороги у римському Колізеї, у Великий Четвер організовує Хресну ходу по Високому Замку», – повідомляє настоятель монастиря св. Онуфрія отець Вінкентій Пелих.

Організатори запрошують львів’ян та гостей міста долучитися до спільної молитви, щоб у молитовних роздумах та спогляданні Христових страстей пережити хресний шлях Ісуса до Воскресіння через Голгофу.

Учасників також просять взяти з собою лампадки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!