Сьогодні у всіх районах Львова ліквідовують ями

707 0
Для ліквідації ямковості замовили 105 тонн асфальту.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Сьогодні, 17 лютого, впродовж дня у всіх районах триватимуть роботи з ліквідації ям на дорогах. Про це повідомили у Львівській міськраді.

Як пояснив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Орест Тимчишин, комунальні служби працюють посилено у суботу через сприятливі погодні умови.

«Сьогодні у всіх районах Львова асфальтують ями, в Галицькому ще перекладають бруківку. В загальному працює 14 бригад. Для ліквідації ямковості у Шевченівського шляхово-ремонтного підприємства замовили 105 тонн асфальту. Роботи триватимуть впродовж дня», – зазначив він.

Додамо, що з 29 січня до 1 лютого  вдалося ліквідувати ямковість на площі 2833м². Роботи проводили на пр. Чорновола, вул. Зелена, вул. Огієнка, вул. Лепкого, вул. Стрийська, вул. Наукова, вул. Володимира Великого, вул. Шевченка, вул. Городоцька, вул. Виговського, вул. Повітряна, вул. Миколайчука, вул. Замарстинівська, на дорозі Львів-Брюховичі, вул. Пасічна, вул. Колумба, вул. Ковельська, вул. Дж. Вашингтона, вул. Навроцького тощо.

Нагадаємо, що компанія депутата Львівської облради ремонтуватиме дорогу на Львівщині за 50 млн гривень.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!