Сьогодні завершується голосування за проєкти громадського бюджету

2124 0
Віддати свій голос можна до 23:59.

Сьогодні, 15 листопада, останній день, коли львів'яни можуть проголосувати за проєкти громадського бюджету, що мають бути втілені наступного року.

Читайте також: Чи мають право у школі вимагати голосувати за проєкти громадського бюджету

Проголосувати можуть мешканцці Львова, які зареєстровані, навчаються, працюють у місті або мають тут нерухомість чи народились у Львові. Голосувати можна онлайн або в ЦНАПах.

Нагадаємо, на реалізацію проєктів-переможців із міського бюджету Львові виділять приблизно 42 млн грн, що на 4 млн більше, аніж торік.

Львів’яни подали на конкурс 180 проєктів, з яких 102 стосуються медичної та освітньої тематик, а 78 подані на інші теми. Як і в попередні роки, багато проєктів стосуються придбання спеціалізованого медичного обладнання для львівських лікарень, облаштування їдалень та огорож у школах і садочках, спортивних майданчиків та громадських просторів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!