Зелений простір на Бандери та кабінет імені Гаррі Поттера. Що хочуть втілити у Галицькому районі

2928 1
Проєкти громадського бюджету поділені на дві категорії: «Освітні та медичні» й «Інші».

У Львові триває голосування за проєкти громадського бюджету. Уже четвертий рік поспіль львів’яни мають можливість за бюджетні кошти реалізувати на власні громадські ініціативи. Tvoemisto.tv зібрало у суб'єктивну підбірку цікаві проєкти, які хочуть реалізувати у Галицькому районі.

№ 67 Придбання рентгендіагностичної системи для КНП «4-а міська клінічна лікарня м. Львова»

Тип проєкту: великий;

Адреса: вул. Олександра Фредра, 2;

Бюджет: 3 млн грн;

Заміна застарілого рентгенапарату на сучасну рентгенографічну систему покращить рівень надання медичних послуг для мешканців. Систему застосовуватимуть при загальних обстеженнях, дослідженнях грудної клітки, діагностиці кісток і суглобів. Сучасне обладнання має менше променеве навантаження. Результати можна завантажити на диск.

№82 Благоустрій скверу на межі вулиці Вічевій та площі Данила Галицького

Тип: малий;

Адреса: пл. Данила Галицького, 2;

Бюджет: 600 тисяч грн;

Мета - комплекс робіт із благоустрою та реконструкції скверу на межі вулиці Вічевій та площі Данила Галицького для створення там простору та відпочинкової зони.

 

№15 Інклюзивний майданчик у Стрийському парку

Тип: малий;

Адреса: вул. Уласа Самчука, 22;

Бюджет: 580 211 грн;

Інклюзивний ігровий майданчик дозволить дітям різних вікових категорій та можливостей гратися разом, взаємодіяти між собою та бути толерантними один до одного.

№ 203 Алхімічний кабінет ім. Гаррі Поттера у школі Будокан

Тип: малий;

Адреса: вул. Шухевича, 2;

Бюджет: 600 тисяч грн;

Мета проєкту – реставрація та пристосування кабінетів хімії та фізики до навчання дітей школи Будокан. Проєкт передбачає використання особливостей історичної неоренесансної споруди школи для проведення поточного ремонту в фентезійному стилі Гогвардсу з придбанням спеціалізованого обладнання для шкільних досліджень з хімії, фізики та біології.

№91 Ботанічний двір Йозефа Маєра

Тип: малий;

Адреса: вул. Дорошенка, 12;

Бюджет: 589 711 грн;

Проєкт спрямований на відновлення та збереження зеленого острівця в центрі старого міста, в якому жив і працював Йозеф Майєр.

№204 Окультурення площі Коліївщини

Тип: малий;

Адреса: пл. Коліївщини, 1;

Бюджет: 538 тисяч грн;

Площа Коліївщини має великий культурний потенціал. Проте зараз вона перебуває у плачевному стані та слугує домівкою для безхатьків. У Львові хочуть це змінити та пропонують декілька простих кроків. По-перше, зробити яскраве красиве освітлення, по-друге, реорганізувати зону громадського відпочинку, а також візуально оновити сам простір площі.

№165 Зелений громадський простір на перетині вулиць С. Бандери та Ген. Чупринки

Тип: малий;

Адреса: Ст. Бандери, 16;

Бюджет: 186 960 грн

Проект благоустрою дозволить не тільки зменшити температурну вразливість простору, а стане початком розбудови у його межах комфортної, естетичної та зеленої зони відпочинку, вільної від систематичного захаращення сміттям, неприємних запахів.

№21 Дорога до скверу скульптур

Тип: малий;

Адреса: вул. Снопківська, 47;

Бюджет: 599 655 грн;

Протягом останніх років завдяки Громадському проекту вдалося втілити в життя мрію про відпочинкову зону серед будинків. Таким місцем став Сквер скульптур. Це відкритий простір для прогулянок для людей, які хочуть відпочити від міського шуму, простір для молодих мам з калясками. Це місце, куди хочеться приходити знову і знову.

Додамо, що проєкти поділені на дві категорії: «Освітні та медичні проєкти» й «Інші проєкти». Також є великі і малі, кожен львів’янин може віддати свій голос за один великий та один малий. Як проголосувати за проєкт Громадського бюджету дивіться у відеоінструкції.

Ольга Коваль

Візуалізації з сайту Громадського бюджету Львова


Читайте також:
6 Листопада, 2019 21:25
Ірина Це що-реклама? Чому не написано про всі проекти? Скільки коштує пропіарити свій проект у вашому виданні?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!