Політична реклама

Співочий флеш-моб у Львові перенесли на 26 жовтня

1416 0
Як повідомили організатори заходу, флеш-моб, який має встановити рекорд України, перенесено з 20 на 26 жовтня через технічні проблеми.

Нагадаємо, що з нагоди початку співочого шоу «Битва хорів», у місті відбудеться наймасштабніший хоровий флеш-моб, який пройде під гаслом «Заспівай українського «Щедрика» і встанови рекорд країни», інформує прес-служба Львівської міськради.

Десятки хорів і сотні вокалістів зберуться разом, щоб об'єднатися в єдиний хор та заспівати в унісон. Долучитися до флеш-мобу може кожен охочий, для участі потрібно вивчити дві українських пісні «Щедрик» та «Ой там у Львові» та приєднатися до величезного хору у центрі міста.

Співати хористи будуть під керівництвом заслуженого артиста України, хормейстра Рубена Толмачова, який зі своїм відомим джазовим ансамблем «Man Sound», заспівають відому в усьому світі пісні «Щедрик».

ТЕГИ: хор, флеш-моб

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!