Спортсмен зі Львівщини здобув бронзу на міжнародному турнірі з вільної боротьби

694 0
Спортсмен змагався у ваговій категорії 124 кг.
Фото: Юрій Ідзінський

Фото: Юрій Ідзінський

24-річний Юрій Ідзінський здобув бронзу на міжнародному рейтинговому турнірі з вільної боротьби у Будапешті. Спортсмен змагався у ваговій категорії 124 кг. 

Джерело: Львівська ОВА

Юрій — вихованець Комплексної обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Атлет». Він чинний чемпіон України. Тренують його Віктор Глібенко та Роман Проців. 

Читайте також: Львів'янки перемогли на чемпіонаті Європи зі скандинавської ходьби

Зазначимо, що за нагороди у складі збірної позмагаються ще двоє борців з Львівської області. 20 –річний Тимур Гудима позмагається у ваговій категорії 74 кілограми. Тренується він у Комплексній обласній дитячо-юнацькій спортивній школі «Атлет». Його тренує Олексій Мельник.

29-річний Олексій Доманицький побореться за нагороди у ваговій категорії 79 кг. Тренується спортсмен у Львівській обласній школі вищої спортивної майстерності. Його наставники – Богдан Семенів та Ігор Дух.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!