Суд накладе арешт на нерухомість нареченої сина львівського бізнесмена Гринкевича Соні Морозюк

1212 0
Окрім Морозюк, арешт планують накласти і на нерухомість сина Ігоря Гринкевича Романа.
Фото умовне

Фото умовне

Суд наклав арешт на нерухомість та автівки львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича та членів його родини – дружини, сина та тещі, двох його співучасників та підконтрольних їм товариств. Про це повідомила пресслужба Державного бюро розслідувань. 

Окрім того, у повідомленні йдеться і про накладення арешту на нерухомість нареченої сина львівського бізнесмена – Соні Морозюк.

Довідка:

Львівський підприємець Ігор Гринкевич намагався дати хабар у розмірі 500 тисяч доларів керівнику слідчого управління та повернути арештоване у кримінальному провадженні майно. Після розголосу Львівська обласна рада та Львівська ОВА розірвала меморандум про співпрацю з благодійним фондом «Hope.Ua», який належить Ігорю Гринкевичу. Міноборони України також розірвало укладені угоди з компаніями, які пов'язані з сім'єю Гринкевичів.

11 січня за ініціативи Державного бюро розслідувань арештовано майно сім’ї та підконтрольних кампаній львівського бізнесмена Гринкевича, більше читайте тут.  Кріс того, Державне бюро розслідувань повідомило підозру членам злочинної організації під керівництвом львівського бізнесмена Гринкевича.

Підозрюваний бізнесмен Ігор Гринкевич нині перебуває в СІЗО. Заставу у розмірі 429 мільйонів гривень він не вносив. 

25 січня Київський апеляційний суд відклав розгляд апеляційної скарги щодо запобіжного захисту у вигляді тримання під вартою для львівського бізнесмена Гринкевича через те, що адвокатка не встигла ознайомитись із матеріалами справи.

Також ДБР затримала на Одещині сина львівського бізнесмена Романа Гринкевича, який фігурує у справі про постачання неякісного одягу для ЗСУ.

22 січня Печерський районний суд Києва відправив Романа Гринкевича під варту до 17 березня 2024 року з можливістю внести заставу понад 500 мільйонів гривень. Соломʼянський суд мав 26 січня розглянути апеляцію сторони захисту Романа Гринкевича щодо рішення Печерського суду про запобіжний захід у межах справи про постачання неякісного одягу для ЗСУ, однак засідання перенесли 

Також нещодавно Tvoemisto.tv розповіло про головні скандали навколо львівської сімʼї Гринкевичів. Детальніше читайте за посиланням

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!