Суд відхилив апеляцію нардепа Парасюка на рішення ЦВК

2837 0
Цього разу він у Верховну Раду не потрапить.
фото: informator.news

фото: informator.news

Учора, 29 червня, Шостий апеляційний адміністративний суд відхилив апеляцію народного депутата із Львівщини Володимира Парасюка на рішення ЦВК про відмову у його реєстрації кандидатом у депутати. Про це депутат повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Націоналіст, міський голова, активістка. Хто балотується на Сихові та Личакові

Нагадаємо, ЦВК відмовила Володимирові Парасюку через те, що заставу він вніс не сам, це зробив його помічник Андрій Фединяк. Володимир Парасюк каже, що неодноразово перепитав у ЦВК, чи все в порядку з його документами і отримав ствердну відповідь.

«Я їх подав і поїхав додому спілкуватися з виборцями. Випадково дізнався, що засідання відбулося, по мені прийняли таке рішення. Мене ніхто не повідомляв про засідання, мені ніхто не говорив про якусь помилку з квитанціями і так далі. Просто мій один документ не врахували. В мене з помічником є договір про те, що він може мене представляти в банках, в будь-яких установах», – пояснював він.

Додамо, разом із нардепом від 122-го округу відмову від ЦВК отримали ще 11 людей із Львівщини, серед них радіоведучий Назарій Брезіцький, депутатка Анна Мармуляк та співак Лесик.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!