Святослав Вакарчук та реперка alyona alyona презентували пісню-присвяту дітям. Відео

2836 0
Слова – Сергія Жадана та Альони Савраненко (alyona alyona), музика Святослава Вакарчука.
фото: Океан Ельзи

фото: Океан Ельзи

Лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук і співачка-реперка alyona alyona сьогодні презентували пісню «Країна дітей» та спільний кліп на неї. 1 червня в Україні саме відзначають Міжнародний день захисту дітей. Про це повідомляють на офіційній сторінці гурту в Фейсбуку.

«Країна дітей» – присвята дітям України, які постраждали внаслідок війни, збройних конфліктів, терактів. Прем’єра в День захисту дітей – це нагадування, що, перш за все, діти потребують захисту від вчинків дорослих, від їх безвідповідальних та жорстоких рішень», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: «Океан Ельзи» презентував кліп на першу пісню нового музичного проєкту. Відео

Процес роботи над піснею був настільки інтенсивним, додають у групі, що виникла ідея записати і випустити одночасно дві версії: оригінальну версію ОЕ та стилістично іншу версію від alyona alyona. Обидві версії є на стрімінгових платформах з 1 червня. Слова – Сергія Жадана та Альони Савраненко (alyona alyona), музика Святослава Вакарчука.

Додамо, що відео до пісні зняли на початку травня у місті Лисичанськ на сході України. Головними героями стали діти від 8 до 13 років, які проживають там.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!