«Доки над гордим Азовом сонце встає». Океан Ельзи присвятив пісню захисникам Маріуполя

8662 0
Пісню «Місто Марії» – це присвята захисникам Маріуполя.
Фото: Скрін з відео

Фото: Скрін з відео

Гурт «Океан Ельзи» презентував пісню «Місто Марії», присвячену захисникам Маріуполя – козацького міста Марії. Запис пісні зробили на репетиції 21 квітня.

Читайте також: Святослав Вакарчук презентував кавер на світовий хіт «UA So Beautiful». Відео

«Буде довіку стояти праведне місто Марії, доки над гордим Азовом сонце встає», – йдеться у пісні.

«Слава захисникам Маріуполя! Вся Україна з вами», – зазначив на своїй сторінці у Фейсбуці лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук.

Про презентацію пісні, що присвячена подвигу захисників Маріуполя, написав на своїй сторінці окремий загін спеціального призначення «Азов».

«У римах і мелодії, у натхненні і творчості – про стійкість Східного Форпосту України – міста Маріуполь завдяки його оборонцям. «...Доки над гордим Азовом сонце встає» тримається місто Марії», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, що співак, музикант, лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакрчук вступив до лав Сил територіальної оборони Львівщини. Сьогодні лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук презентував прем'єру пісні «UA So Beautiful». Це – перший його кавер на світовий хіт Джо Кокера. Він став зізнанням музиканта у коханні рідній Україні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!