Київ

Сили ППО збили всі цілі на підльоті до Києва

556 0
Сили протиповітряної оборони України виявили і збили усі повітряні цілі, які вночі 25 липня намагалися атакувати Київ.
ППО, ІЛЮСТРАТИВНЕ ФОТО FLICKR

ППО, ІЛЮСТРАТИВНЕ ФОТО FLICKR

Підрозділи протиповітряної оборони ще на підльоті до Києва виявили та знищили всі дрони-камікадзе, якими російський агресор намагався атакувати столицю. Про це повідомляє в Телеграмі Київська МВА.
 

«Цієї ночі ворог атакував Київ ударними БпЛА. Тривога тривала 3 години. Попередньо, противник застосував іранські баражуючі боєприпаси типу «Shahed». Це вже шоста атака дронів на столицю за цей місяць. Силами і засобами ППО усі повітряні цілі були своєчасно виявлені та знищені на підльоті до Києва», - зазначив керівник КМВА Сергій Попко.

Він уточнив, що за наявною інформацією, у столиці обійшлося без жертв та руйнувань.

«Дані оперативного зведення уточнюються, слідкуйте за можливими оновленнями», - додав посадовець, закликавши подякувати за безпеку бійцям протиповітряної оборони.

рф атакувала Київ та низку областей ударними безпілотниками, у регіонах працювала ППО.

Зазначимо, у столиці повітряну тривогу оголосили близько 2-ї години ночі, вона тривала понад 3 години. Повітряну тривогу також оголошували у низці областей на сході, півночі, півдні і в центрі України, а згодом і у частині західних областей. 

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

ТЕГИ: київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!