Ситуація на дорогах Львова. У центрі міста стоять трамваї

1590 0
Уздовж майже всієї вулиці Франка стоїть з десяток трамваїв.

У центрі Львова, на вул. Франка, не курсують трамваї. Про це повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv.

Уздовж майже всієї вулиці стоять трамваї 3, 4, 8, 9, 1 та 2.

Як пояснили Tvoemisto.tv у пресслужбі міста, затори на вулиці пов’язані із перекриттям вулиці Костя Левицького.

«Через те, що у Львові перекрили вулицю Костя Левицького, по вулиці Франка та прилеглих вулицях утворилися тягнучки із трамваїв та автівок. Затори тимчасові», – пояснили у пресслужбі. 

Станом на 10.40, за даними Google Maps також ускладнений рух на таких вулицях:

  • Шота Руставелі
  • Зелена
  • Площа Петрушевича
  • Дороша
  • Саксаганського
  • Героїв Майдану

 

Додамо, що, за оперативними даними, що надходять до системи щосекундно, можна дізнатися орієнтовну довжину заторів, тягнучки. Автошляхи позначені різними кольорами в залежності від ситуації на дорозі: зелений (проїзд вільний, заторів немає), жовтий (дорога майже вільна), червоний (тягучка), темно-червоний (затор, корка).

Нагадаємо, з 5 листопада на три дні перекриють рух транспорту на вулиці Костя Левицького. О 23.00 7 листопада вулицею на ділянці від Дніпровської до Тершаковців обіцяють відновити проїзд. Перекриття частини вул. Костя Левицького зумовили будівельні роботи від будинку №67 до вул. Тершаковців. Їх виконуватимуть на замовлення Личаківської районної адміністрації.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!