Торги на вертолітний майданчик у львівській лікарні за 25 млн грн наразі відмінили

1879 0
Йдеться про Клінічну лікарню швидкої медичної допомоги, що на вул. І. Миколайчука, 9.
Умовне фото / Unsplash

Умовне фото / Unsplash

Торги від Комунального некомерційного підприємства «Львівське територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» відмінили. Це сталось через невірно визначену очікувану вартість із закупівлі робіт.

Зазначимо, що йдеться про тендер, який 14 липня підприємство опублікувало на сайті електронних закупівель Prozorro. У ньому мовиться про проведення конкурсу на будівництво злітно-посадкового майданчику гвинтокрилів на вул. І. Миколайчука, 9. 

Читайте також: На Сихові цього року хочуть відремонтувати доріг на 13,7 млн грн

Початкова ціна проєкту становила 25 836 740 грн. Джерелами фінансування мали б стати Державний бюджет України та кошти від господарської діяльності некомерційного підприємства. 

Нагадаємо, що йдеться про майданчик для гвинтокрилів на лікарні швидкої допомоги, що на Миколайчука, 9, ведеться вже не вперше. Попередній тендер на виконання цих робіт був проведений ще у 2021 році. Тоді вартість проєкту становила 19 571 228 грн, а переможцем стало ТОВ «Інтеграл сістемс». Тоді через воєнний стан термін виконання робіт продовжили до 31 грудня 2023 року.

Володимир Федорович

________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!