Трьох військовослужбовців зі Львівщини посмертно відзначили орденами «За мужність»

696 0
Нагороди вручили родинам Героїв.
Фото умовне

Фото умовне

Відповідно до Указу Президента України почесні нагороди присвоїли Романові Шпакові, Ігорю Білику та Русланові Солтису. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Роман Шпак

Родом із Сокалю. У листопаді 2022 року став на захист Батьківщини. Служив у військовій частині А4355. Роман був страшим стрільцем аеромобільного батальйону. Загинув у березні 2023 року неподалік Бахмута Донецької області.

Ігор Білик

Житель села Первʼятичі. Захищав територіальну цілісність нашої держави у складі військової частини В0849. Був старшим механіком-водієм 2 механізованої роти 1 механізованого батальйону. Військовослужбовець загинув біля села Панченкове Луганської області.

Читайте також: На Львівщині нагородили сім'ї загиблих на фронті Героїв

Руслан Солтис

Захисник із села Забужжя. Під час повномасштабної війни служив у військовій частині А7074. Був командиром зенітно-кулеметного відділення. Загинув воїн у січні 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу міста Кремінна Луганської області.

Нагадаємо, що за особисту мужність під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України та самовіддане виконання військового обов’язку захисника Ростислава Гадомського зі Львівщини нагородили відзнакою Міністерства оборони України «Вогнепальна зброя».

______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!