Ти сам собі країна. Львів'ян запрошують згадати Кузьму

4490 0
Вечір пам'яті Андрія Кузьменка відбудеться у Львові 10 травня.
фото: Марія Панчишин, Facebook

фото: Марія Панчишин, Facebook

Про це повідомили організатори заходу на відповідній сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Це буде не просто концерт Кузьми, а концерт-меседж до народу України. Почуємо те, що Андрій намагався донести до нас. Краще пізно, ніж ніколи», – зазначають ініціатори вечору пам’яті.

На захід запрошують усіх, у кого в серці живе Кузьма.

«Заспіваймо так, щоб він там, на небі, почув та посміхнувся, послухаймо те, що Андрій намагався донести до нас протягом життя, адже найкраще, що можемо зробити для нього зараз – врешті почути його слова та зрозуміти головне: «ти сам собі країна, зроби порядок в своїй голові», – підкреслюють організатори.

Читайте також: Де бути Місцю щасливих людей. Львів'ян закликають до обговорення

Вхід на концерт пам'яті Андрія Кузьменка вільний. Початок – 10 травня о 20:00, за адресою вул. Валова, 18А, дворик Музею ідей. 

Сюрпризом вечора стануть дзвіночки, які зараз робить мама Андрія Кузьменка Ольга Михайлівна. Їх можна буде купити на концерті або виграти у конкурсі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!