У Чорному морі росіяни тримають у бойовій готовності 36 крилатих ракет

1841 0
Також у чергування залучено 4 великі десантні кораблі.
Фото: Хвиля

Фото: Хвиля

Станом на 16 вересня у Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають 36 ворожих крилатих ракет «Калібр». Також 14 кораблів та катерів, маневрують в ракетобезпечному районі вздовж південного узбережжя Кримського півострова. Про це повідомляє оперативне командування «Південь».

«Загроза авіаційних та ракетних ударів залишається актуальною. Ворог випробовує на міцність не тільки нашу силу, а й дух. Не втрачайте пильності і витримки, впевнено і чітко вживайте заходів безпеки за сигналами тривог, будьте свідомими і мудрими, не розповсюджуйте навіть позитивну інформацію, зокрема про наші перемоги, якщо вона не проголошена військовими», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Куди летіли ракети під час повітряної тривоги по всій Україні

Також у чергування залучено 4 великі десантні кораблі. Загалом, ворог тримає 4 надводних і 1 підводний ракетоносії. Зазначимо, у вечірньому зведенні ОК «Південь» 16 вересня повідомлялось, що росіяни тримають 28 крилатих ракет.

Нагадаємо, 15 вересня сигнал повітряної тривоги пролунав по всіх українських областях, крім окупованого Криму. 

Під час тривоги російські війська випустили ракети по Кривому Розі. Вдень 16 вересня окупанти знову завдали ракетного удару по місту. Відтак, воно зазнає атак на гідротехнічні споруди третій день поспіль.

 

Антоніна Костик
_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!