Україна

У Чорному морі росіяни тримають у бойовій готовності 24 ракети

499 0
У Чорному морі знаходяться 8 ворожих кораблів.
ФОТО: ФОКУС

ФОТО: ФОКУС

У Чорному морі росія тримає напоготові три носії крилатих ракет «Калібр» із загальним залпом у 24 ракети. Про це повідомила пресслужба Військово-Морських сил ЗСУ.

«У Чорному морі знаходяться 8 ворожих кораблів, серед яких 3 носії крилатих ракет «Калібр», загальний залп до 24 ракет», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Міністр закордонних справ заявив, що Україна готується до найгіршої зими в історії

Крім того, ворог утримує на бойовому чергуванні по одному ворожому кораблі в Середземному та Азовському морях. 

Нагадаємо, протягом минулої доби, а саме 7 листопада, військові ЗСУ знищили на фронті 29 ворожих артсистем, 8 ворожих танків та 780 одиниць особового складу ворога. 

Юлія Кметик

 ___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!