Київ

У Дарницькому районі Києва почали реконструкцію вулиці Трускавецької

1060 0
Вулиця буде повністю оновлена.
Фото: Дарницька РДА

Фото: Дарницька РДА

На вулиці Трускавецькій з’являться ліхтарі, велодоріжка та зелені насадження. Про це повідомляє Дарницька РДА.

Як зазначається, за участю виконувача обов’язків голови Дарницької райдержадміністрації Миколи Калашника та начальника управління капітального будівництва КК «Київавтодор» Павла Монастирного проведо координаційну нараду з приводу початку реконструкції вулиці Трускавецької.

На об’єкті будуть виконані наступні роботи:

  • влаштування дорожнього і тротуарного покриття;
  • заміна ОДР з влаштуванням велодоріжки;
  • влаштування дощової каналізації;
  • оновлення зелених насаджень;
  • встановлення вуличного освітлення

 

Загальна довжина ділянки - 526,14 м, площа проїзної частини – 7,100 м², площа тротуарів – 3,740 м², площа велодоріжок – 2,700 м², площа благоустрою та озеленення – 3,300 м²

 

Читайте також: на вулиці Грушевського оновили бруківку

Нагадаємо, у різних районах столиці тривають капітальні ремонти та реконструкції вулиць. Роботи на більшості об’єктів розпочали в березні.

Як ми повідомляли раніше, у рамках Великої Кільцевої дороги стартувало будівництво від вулиці Богатирської до Оболонського проспекту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!