У ДТП в Польщі загинуло троє українців

1638 0
Автопригода сталась на кордоні Глівіце і Жерниці (Сілезьке воєводство).
Фото: TVN24

Фото: TVN24

У неділю, 31 грудня, у Польщі сталась дорожньо-транспортна пригода. У ній загинуло троє українців. Про це інформує TVN24.

«40-річний водій автомобіля Audi A6 на повороті дороги зіткнувся боком з автомобілем Audi A4, що їхав із зустрічного напрямку, після чого втратив контроль над автомобілем і впав із дороги, врізавшись у придорожнє дерево. Троє чоловіків, які їхали в машині, громадяни України, загинули на місці», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Патрульний на службовому авто постраждав у ДТП у Львові

Відомо, що автопригода сталась на кордоні Глівіце і Жерниці (Сілезьке воєводство). 

Нагадаємо, на польсько-українському кордоні водій на польських номерах скоїв наїзд на трьох українських водіїв, вони отримали незначні травми.

Тетяна Дзяма

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!