На Архітекторській у Львові знову запрацював майданчик для паркування

758 0
. Він тимчасово не діяв через ремонт дорожнього покриття цієї вулиці.
Умовне фото/твоє місто

Умовне фото/твоє місто

У Львові на вул. Архітекторській знову запрацював майданчик для платного паркування авто. Він тимчасово не діяв через ремонт дорожнього покриття цієї вулиці. Про це повідомляє ЛКП «Львівавтодор».

«Всі ремонтні роботи вже завершили, а ми оновили дорожню розмітку на території майданчика. Відтак, все готово для зручного паркування ваших автівок», – зазначили у ЛКП «Львівавтодор».

Читайте також: Паркування у Львові. Де найчастіше фіксують порушення правил

Зазначимо, цей майданчик розташований у 3-й паркувальній зоні на 18 паркомісць, з них – два місця для осіб з інвалідністю. Графік роботи: в будні дні з 8:00 до 20:00. Тариф діє відповідно до зональності майданчика – 10 грн/год. Сплатити готівкою можна через термінали EasyPay на вул. Листопадового Чину, 11 і вул. С. Бандери, 17.

А безготівково – відсканувати камерою телефону QR-код на інфощиті й оплатити через веб-сторінки EasyPay, Приват24, UNIP або – просто через ці завантажені мобільні застосунки.

Нагадаємо, що відтепер укладати угоди на пільговий тариф чи пільгові абонементи на паркування на майданчиках ЛеоПарковки можна у Центрі обслуговування пасажирів, що на вул. Горбачевського, 10. Це стосується мешканців, які живуть у будинках, що прилягають до паркувальних майданчиків.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!