У Криму наказують засекречувати дані про вибухи на військових об’єктах, – розвідка

814 0
За даними Головного управління розвідки МО, уже тисячі росіян намагаються терміново виїхати з території Криму.
Фото умовне / вибухи в Криму 9 серпня

Фото умовне / вибухи в Криму 9 серпня

Окупаційна адміністрація Криму наказує засекречувати факти вибухів на військових об’єктах. Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

«Під час спеціальної наради заступник міністра оборони рф дмитро булгаков наказав у будь-який спосіб приховувати факти вибухів на складах боєприпасів та військових об’єктах, що дедалі частіше стаються на території тимчасово окупованого Криму», – йдеться в повідомленні ГУР.

Читайте також: Ми будемо повертати Крим будь-яким шляхом, яким ми вирішимо, - Зеленський

У випадках, якщо інформація про знищення військових об’єктів ставатиме відомою громадськості, то для того, щоб запобігти ще більшій паніці, окупанти розповідатимуть про халатність чи недбальство певних посадових осіб, прізвища яких вже встановили і яких притягнуть до відповідальності.

За даними Головного управління розвідки МО, уже тисячі росіян намагаються терміново виїхати з території Криму. Паніка в окупантів піднялася після серії вибухів на військових об’єктах.

Нагадаємо, що перші вибухи у Криму сталися 9 серпня біля населеного пункту Новофедорівка. У вівторок вранці, 16 серпня, у Джанкойському районі Криму також було чути вибухи і видно вогонь. 19 серпня у Криму також повідомляли про вибухи на військовому аеродромі окупантів у Севастополі, проте влада загарбників запевняла, що у регіоні працює протиповітряна оборона. Крім того, 19 серпня лунали вибухи у Євпаторії, а 20 серпня у тимчасово окупованому Севастополі загорівся штаб Чорноморського флоту росії. 

Раніше британська розвідка заявляла, що в результаті вибухів на військовому аеродромі Саки росія втратила щонайменше вісім бойових літаків, хоча сам аеродром залишився придатним для використання.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!