Київ

У Києві через розірвання договору із недобросовісним перевізником закриють ще 3 автобусні маршрути

1094 0
Автобусні маршрути № 599, 600 закриють, а № 150 і 205 – обслуговуватиме інший перевізник.

Після розірвання договори із недобросовісним перевізником, Департамент транспортної інфраструктури повідомив, що буде припинений рух інших автобусних маршрутів №205, 599, 600, які обслуговує даний перевізник.

«Маршрути №№ 599, 600 планують закрити, оскільки вони на окремих ділянках дублюються комунальним транспортом. Натомість кількість рухомого складу на маршрутах КП «Київпастранс» буде збільшено», – кажуть у Департаменті.

Зокрема йдеться про наступні маршрути, які обслуговує КП «Київпастранс»: автобуси № 44, тролейбуси №№ 29, 50, трамваї №№ 22, 28, 33 (дублюють на окремих ділянках автобусний маршрут в режимі маршрутного таксі № 600); автобуси №№ 87, 108 (дублюють № 599).

Читайте також: Принаймні три перевізники порушують умови договору, – «Пасажири Києва»

Натомість маршрути №№ 150 і 205 обслуговуватиме інший перевізник, якого оберуть на прозорому конкурсі відповідно до вимог законодавства.

У Департаменті зазначили, що на всіх чотирьох автобусних маршрутах працював один недобросовісний перевізник – ТОВ «Транс-Сіті».

Як ми писали раніше, у Києві розірвали договір із недобросовісним перевізником автобусного маршруту № 150, на якому замість обіцяних автобусів Volvo їздили "Богдани". Пізніше активісти вказали, що таких перевізників-порушників у столиці ще принаймні троє.
 
Додамо, в ініціативі «Пасажири Києва» спростували заяви міської влади, щодо повноважень поліції штрафувати водіїв маршруток, які не зупиняються під час повітряних тривог. 
__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

 
«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!