Київ

​У Києві Дніпровська РДА закупила для укриттів району 300 барабанів на майже 1 млн гривень

1664 0
Барабани для укриттів обійшлися місту у 882 тисячі гривень.
Фото: unsplash.com

Фото: unsplash.com

Управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації закупило 300 шкіряних барабанів в укриття. Про це повідомив депутат Київради Леонід Ємець із посиланням на тендер у системі публічних закупівель Prozorro.

«Якщо ви думаєте, що сковорідка за 720 тисяч це межа, то як вам 300 шкіряних барабанів в укриття!? За 890 000 грн. І знову РДА Дніпровського району. Ще раз. В укриття. Барабани. 300. На майже 1 млн грн. Бо все інше з укриттями вже супер ок!?», – написав він у Facebook.

У системі Prozorro закупка зазначена як «Музичні інструменти для психологічного розвантаження дітей під час повітряних тривог».

Читайте також: укриття Києва планують оснастити автоматичною системою відчинення

Раніше Максим Шульженко – керівний партнер Stereo Plaza – помітив на Prozorro й інші закупівлі Управління освіти Дніпровської РДА Києва в укриття: обладнання для обробки харчових продуктів (12 овочерізок) за 1,5 млн гривень, 6,5 тисяч стільців для укриттів за 4,8 млн гривень. Також Художній ліцей «Зміна» Дніпровського району Києва закупив пароконвекційні печі за 1,2 млн гривень тощо.

До слова, Департамент освіти і науки КМДА після скандалів із недопуском до укриттів у Києві, наказав впускати сторонніх під час повітряної тривоги до шкіл.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!