Київ

У Києві можуть закрити на ремонт ще одну ділянку метро

705 0
Йдеться знову про синю гілку метрополітену
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У Києві можуть закрити на ремонт ще одну ділянку синьої гілки, але вже між станціями «Почайна» і «Тараса Шевченка».

Про це під час брифінгу повідомив головний інженер «Київського метрополітену» Віктор Вигівський, повідомляє Суспільне.

За його словами, ця ділянка знаходиться постійно під контролем, а метрополітен слідкує за безпекою перевезення пасажирів та руху поїздів. Для ремонту розроблятимуть проєктну документацію.

«Після будуть визначені необхідні роботи, їх обсяги та терміни. Тільки тоді знатимемо, що буде з рухом поїздів. Якщо з точки зору безпеки потрібно буде перекривати ділянку, то ми обговорюватимемо це питання», — сказав головний інженер метрополітену.

Директор департаменту транспорту КМДА Руслан Кандибор зауважив, що ремонт між «Почайною» та «Тараса Шевченка» — це планові роботи, які мають виконати влітку.

Читайте також: Після метро. Чи вдасться подолати транспортний колапс на Теремках

Нагадаємо, у зв'язку з необхідністю термінового ремонту на перегінному тунелі між станціями «Деміївська» та «Либідська» з 9 грудня рух поїздів Оболонсько-Теремківською лінією метро відбуватиметься між станціями «Героїв Дніпра» та «Либідська». Відновлювальні роботи триватимуть близько 6 місяців. На час ремонту між станціями запустили маршрути наземного транспорту.  У  зв’язку з підтопленням тунелів Київського метрополітену розпочато досудове розслідування

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!