У Києві пройшов кількатисячний Марш єдності за Україну. Фото

1542 0
Люди скандували «Слава Україні ㅡ Героям слава!» та «Українці чинитимуть опір».

12 лютого у Києві тисячі людей вийшли на Марш єдності за Україну. Учасники скандували «Слава Україні ㅡ Героям слава!», «Крим ㅡ це Україна» та «Українці чинитимуть опір». Про це повідомляє Громадське.

Читайте також: «Схід і Захід – разом». У Харкові тисячі людей взяли участь у Марші єдності

Десятки людей йшли з прапорами України та національною символікою. Окрім того, група людей також розгорнула білоруські біло-червоно-білі прапори. Організатором маршу стали праві організації, проте до ходи долучилися також представники різноманітних груп, громадські активісти, політики.

Читайте також: «Замість страху та паніки моя відповідальність полягає в тому, щоб бути в Україні», – американець про те, чому він не евакуюється у США

Люди рухалися колонами т співали гімн Україїни. Ті, хто йшов у перших рядах, несли транспарант із написом «Ukrainians will resist» («Українці чинитимуть опір»). 

Раніше кількатисячний Марш єдності за Україну пройшов у Харкові. 

Нагадаємо, Нагадаємо, що про евакуацію своїх дипломатів з України та призупинення консульських послуг повідомило посольство США у Києві.

В українському МЗС просять зберігати спокій та не панікувати. Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна готова до будь-яких кроків з будь-яких кордонів. 

 

Фото УП та «Громадське»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!