Третій день вторгнення. У Києві ведуть активні бої, атаку відбили

2652 0
У столиці біля метро Берестейська знищили вантажівки зі зброєю та російський танк.
Фото: Oksana Asyutina

Фото: Oksana Asyutina

У Києві тривають активні бойові дії. На станції метро «Берестейська» українські війська знищили російську колону у складі двох легковиків, двох вантажівок й танку. Про це повідомляють Сухопутні війська ЗС України.

«На метро Берестейська 101-ю бригадою знищено колону: 2 легковики, 2 вантажівки з бк, танк. Все спокійно, всіх поклали», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Над Київщиною збили російський літак ІЛ-76 із десантом

Перед тим противник атакував одну із військових частин у Києві на Проспекті Перемоги.

За даними КМДА, у ніч з 25 на 26 лютого в столиці проходять активні бойові дії. Усім, хто в укриттях, радять залишатися там.

Генеральний штаб ЗСУ повідомляє, що на початку цієї доби в районі проведення операції Об’єднаних сил зенітним ракетним комплексом С-300 Повітряних Сил ЗС України збито дві ворожі цілі – вертоліт та штурмовик Су-25 російських окупаційних військ. Також, винищувач Су-27 Повітряних Сил ЗС України успішно атакував військово-транспортний літак Іл-76 МД російських окупаційних військ і знищив ворога.

Ще один Су-25 російських окупантів, що летів у напрямку Вінниці, знищено українським пілотом літака Су-27. Наразі тривають важкі бої у місті Васильків на Київщині, де окупанти намагаються висадити десант з повітря.

Нагадаємо, третій день поспіль Україна дає відсіч російським військам. З початку вторгнення Збройні сили ліквідували 2800 російських окупантів, оголошено загальну мобілізацію.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!