На Київщині знайшли поховання ще трьох людей, вбитих пострілами в голову

525 0
Їхні тіла вичвили на узбіччі автодороги у Макарові.
Фото: Офіс Генерального прокурора

Фото: Офіс Генерального прокурора

На Київщині виявили поховання трьох мирних мешканців, вбитих пострілами в голову. За процесуального керівництва Києво-Святошинської окружної прокуратури розслідується кримінальне провадження. Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора. 

«Під час проведення слідчих дій поблизу смт Макарів на узбіччі автодороги виявлено поховання трьох цивільних осіб. За попередньою інформацією, військовослужбовці збройних сил рф під час окупації населеного пункту пострілами в голову вбили трьох чоловіків», – пояснюють у відомстві.

Наразі триває досудове розслідування. 

Читайте також: У Києві відкрили першу в країні виставку про російсько-українську війну. Фото

Прокурори Київщини продовжують документувати злочини військовослужбовців рф для притягнення їх до відповідальності. Якщо ви стали свідком воєнного злочину росіян, фіксуйте та надсилайте докази за посиланням.

Нагадаємо, у понеділок, 9 травня, в Михайлівському золотоверхому соборі Києва відбулося прощання з журналістом, військовослужбовцем Збройних Сил України Олександром Маховим, який загинув 4 травня, боронячи Україну від російської агресії.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!