У лікарні помер чоловік, який у ДТП поблизу Сколе втратив сина й дружину

113333 0
Вижила лише семирічна дівчинка, яка перебуває у лікарні.
Фото Максима Комара

Фото Максима Комара

Від отриманих травм після смертельної аварії у Сколе помер 34-річний Максим Комар, який разом з сім’єю потрапив у ДТП 20 липня на трасі Київ-Чоп біля Сколе. Він перебував у лікарні в критичному стані протягом десяти днів. Про це повідомив родич загиблого Артур Римша. 

Читайте також: Паморочилося у голові. Львівські медики врятували життя 36-річному чоловікові

«Максима з нами більше немає...Сьогодні він покинув нас назавжди», – зазначив він. 

36-річна дружина Максима загинула на місці, а син, якому було десять років, від отриманих травм помер у лікарні. Живою залишилася лише семирічна донька, яка також перебуває в лікарні. 

Як зазначив Артур Римша, похорон відбудеться завтра, 3 серпня, у селі Зазим’я, Броварського району Київської області о 12.00 год. На місце поховання та назад організували мікроавтобус у Козятин, Вінницької області. 

До лікарні потрапив також 24-річний водій автомобіля Opel Vectra, який, за даними поліції, спричинив ДТП. Ним, як пише Zaxid.net, виявився Роман Кашаник, племінник екс-мера Сколе Володимира Москаля.

Читайте також: У Львові назвали ймовірну причину обвалу дерева у Стрийському парку, яке вбило двох людей 

Нагадаємо, що смертельна ДТП трапилася 20 липня за участю автомобілів Opel Vectra та Mazda 6. Постаждала сім’я їхала в автомобілі Mazda 6, як раптом водій Opel Vectra виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення. За кермом Mazda 6 був 34-річний житель міста Бровари. 

36-річна жінка, мешканка Козятина, що на Вінниччині, загинула на місці. Від отриманих травм їхній син помер згодом у лікарні. Живою залишилася лише семирічна донька. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!