76% львівських батьків «за» офлайн навчання своїх дітей у школах

2076 0
Лише близько 9% надають перевагу онлайн навчанню.
фото: ridna.ua

фото: ridna.ua

Із 1 вересня львівські школярі повернуться за парти. Станом на сьогодні 76% батьків готові, аби їхні діти почали навчання офлайн. Про це під час стріму на Tvoemisto.tv розповів керівник управління освіти ЛМР Андрій Закалюк.

Читайте також: Понад 45% шкіл на Львівщині готові до очного навчання

За його словами, лише близько 9% батьків надають перевагу онлайн навчанню для своїх дітей. Сімейній формі навчання перевагу надали 1-2% батьків. Здебільшого, це ті, хто зараз перебуває за кордоном.

Лише 8% батьків не визначилися, яким має бути навчання для учнів.

Нагадаємо, що про те, як навчатимуться львівські школярі з 1 вересня, як їх підготувати до загроз і убезпечити від них, чи будуть в учнів нові підручники, чого нового їх учитимуть під час війни, навіщо батькам треба комунікувати з керівниками шкіл та чи зароблятимуть учителі більше – у відеопроєкті «Тема тижня» на Тvoemisto.tv розповів керівник управління освіти ЛМР Андрій Закалюк.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!