У Львові ІТ-спеціалісти об’єднуються для допомоги стартапам

2017 0
Досвідчені ІТ-підприємці створили Менторський Клуб – майданчик для допомоги ІТ-стартапам. Перша зустріч у рамках проекту – 12 березня.

Ідея Клубу полягає у тому, що ментори – досвідчені лідери ІТ-бізнесу – раз на два місяці зустрічатимуться зі стартаперами. Щоразу три команди молодих підприємців матимуть змогу презентувати керівникам та засновникам компаній Львівського ІТ Кластеру свої проекти. У свою чергу, ментори даватимуть поради стартапам та обмірковуватимуть можливість подальшої співпраці.

«Львівський ІТ Кластер – це спільнота, яка об’єднує вже понад 25 компаній. І ми прагнемо розширювати сферу своєї діяльності, зокрема – через співпрацю з молодими компаніями та стартапами. Створення Mentors Club – це важливий крок до такої співпраці, адже керівники та засновники компаній Львівського ІТ Кластеру – досвідчені гравці ринку, які зможуть дати корисні поради стартапам та допомогти їм у розвитку їхнього бізнесу», – зазначає CEO Львівського ІТ Кластеру Степан Веселовський.

Читайте також: До Львова з’їдуться представники найбільших ІТ-компаній України

Допомагатиме менторам зустрічатися та продуктивно співпрацювати зі стартапами бізнес-інкубатор Startup Depot.

 «Mentors Club – це класна можливість для наших львівських стартаперів отримати зворотній зв’язок щодо своїх ідей від людей із бізнесу, знайти нових партнерів, а для найсильніших та найбільш готових – перших інвесторів. Для власників та директорів львівських ІТ-компаній це можливість  поділитися підприємницьким досвідом із молоддю, бути в тренді нових продуктів, мати доступ до найяскравіших молодих талантів. Від цього проекту виграють усі», – підкреслює CEO бізнес-інкубатора Startup Depot Максим Лисак.

Перша зустріч Менторського Клубу відбудеться під час випуску Startup School у Startup Depot 12 березня.

Більше про подію – за посиланням

Вхід за запрошеннями.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!