У Львові оголосили надзвичайну ситуацію місцевого рівня. Троє людей загинули в пожежі у вагончику

19453 0
Пожежа трапилася у металевому вагончику, який стояв на стоянці для великогабаритних авто.

У Львові внаслідок пожежі в металевому вагончику на вул. Городоцькій оголосили надзвичайну ситуацію місцевого рівня. В пожежі загинуло три особи, вік яких та стать встановлюють. Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА. 

Читайте також: У Львові рятувальники ліквідували пожежу, в якій загинув чоловік

«Рішенням ГУ ДСНС о 07.00 год 15 жовтня оголошено НС місцевого рівня (унаслідок пожежі, вибуху у будівлі або споруді нежитлової призначеності)», – йдеться у повідомленні. 

Пожежа сталася вчора, 14 жовтня, о 21.18 год у вагончику розміром 4×3 м, який розташований на відкритій території стоянки для великогабаритних автомобілів та техніки. 

Вогнем знищено внутрішнє оздоблення металевого вагончика та речі побутового вжитку. Пожежу вдалося ліквідувати о 21.40 год, а її причини наразі встановлюють.  

Фото ГУ ДСНС у Львівській області 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!