У Львові через недотримання карантину ще трьом закладам дали попередження

1553 0
Проте у місті дозволили відновити роботу двом суб’єктам підприємницької діяльності.
Фото: Atoms for unsplash

Фото: Atoms for unsplash

Сьогодні, 10 листопада, за порушення карантинних вимог міська комісія з питань ТЕБ та НС винесла попередження трьом суб’єктам підприємницької діяльності, повідомляє ЛМР.

Читайте також: «Посидіть дома, почитайте книжку». Андрій Садовий про нові обмеження у Львові

Йдеться продовольчий магазин напівфабрикатів, що на вул. Зелена, 119, відділення «Нової пошти» на пр. Червоної Калини, 93 та магазин «Випічка», що на пр. Червоної Калини, 94).

У випадку недотримання карантинних вимог, ці заклади можуть зупинити свою господарську діяльність.

Водночас комісія дозволила відновлення господарської діяльності ТС ТзОВ «Контінент ікс» на вул. Торгова, 15 та павільйону «Продукти», що на вул. Керченська, 19 а.

Нагадаємо, що через порушення карантинних норм та обмежень у Львові склали протоколи про закриття розважального закладу та бару в центрі міста, а для перукарні, продуктового магазину та пивного бару – винесли попередження.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!