У Львові до серпня перекрили частину вулиці Залізничної. Як об’їхати

3851 0
Тут будуватимуть кільце.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

Від сьогодні з 10:00 й до 31 серпня у Львові перекрили для руху частину вулиці Залізничної. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Ідеться про відтинок від вулиці Шевченка до будинку №21 на Залізничній. Тут будуватимуть квазі-кільце, що згодом має розвантажити вулицю Шевченка та спростити добирання до центру мешканцям Левандівки та Рясного. Будувати кільце почали ще вчора, 30 січня.

Читайте також: На Новому Львові планують збудувати нову вулицю

Роботи виконує ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл» за 89,6 млн грн. Об’їхати вулицю можна відповідно до тимчасової схеми організації дорожнього руху.

Нагадаємо, що вулицю Шевченка реконструюватимуть у три етапи: будуватимуть кільце, далі візьмуться за реконструкцію другої ділянки – вулиці від Хорватської до Ярослава Мудрого, й далі до Залізничної. У бюджеті розвитку на 2020 рік на відтинок від Хорватської до Ярослава Мудрого заклали 61 млн грн, а на частину вулиці від Ярослава Мудрого до вул. Залізничної – лише 19 млн грн зі 140 млн грн необхідних. Загалом реконструкція вулиці Шевченка має тривати два роки.

Читайте також: У Львові погодили будівництво нової вулиці на Левандівці. Схема

Нагадаємо, проєкт реконструкції вулиці розробили у 2013 році. Тоді ЛКП «Львівавтодор» замовив проект у ТзОВ «Трамдорпроект». Частково кошти на ці роботи виділив ЄІБ. Торік проєкт доопрацювали та затвердили на засіданні виконкому. 

Схема ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!