У Львові евакуатори забиратимуть автомобілі, які заважають розчищати вулиці

1951 0
Припарковані на вузьких вулицях автомобілі перешкоджають роботі снігоочисної техніки, стверджують у мерії
Фото: Фейсбук

Фото: Фейсбук

У Львові евакуатори забиратимуть автівки, які припарковані на узбіччях і заважають руху транспорту та снігопритиральної техніки. Про це під час засідання виконавчого комітету повідомила заступниця міського голови Львова з питань ЖКГ Ірина Маруняк.

Читайте також: Найбільш сніжна зима за останні 20 років. Синоптики про погоду за вікном

«Місто додатково залучить 6 екіпажів поліції, які працюватимуть по кожному району. Окрім того, працюватимуть евакуатори, які прибиратимуть машини, запарковані у невстановлених місцях, і ті, які заважають прибиранню вулиць від снігу. Прохання, щоб мешканці поставились до цього з розумінням», – зазначила Ірина Маруняк.

Вона також додала, що у Галицькому та Сихівському районах перекриватимуть рух на деяких вузьких вулицях, аби їх прибрати.

Читайте також: Спочатку робота, потім шашлик. Як львів’яни організовуються і розчищають сніг

Нагадаємо, через велику кількість снігу та нерозчищені дороги, сьогодні, 12 лютого, на кількох вулицях Львовав не міг проїхати громадський транспорт. Зокрема, автобус не зміг проїхати по вулиці Куліша. Через припарковані на узбіччях автомобілі виникають проблеми у русі електротранспорту. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!