У Львові на Сихові загорівся трамвай. Відео

14089 3
Загасила вогонь водійка вагону.
Фото: Ігор Зінкевич/фейсбук

Фото: Ігор Зінкевич/фейсбук

Сьогодні, 16 жовтня, близько 8:40 перед трамвайною зупинкою біля кінотеатру імені Довженка на Сихові загорівся трамвай №8. Про це повідомляє депутат ЛМР Ігор Зінкевич у фейсбук-спільноті Варта-1.

З відео, що оприлюднив Ігор Бас, видно, що загорілись колодки вагону, але його водійка сама загасила вогонь за допомогою пляшки води.

Водночас речник ГУ ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев зазначив, що до рятувальників викликів щодо цієї пожежі не надходило. Він додав, що добре, що водійка впоралась власними силами, інакше міг спалахнути увесь трамвай, але все ж необхідно повідомляти про пожежі відповідні служби.

Протягом деякого часу трамваї №8 і 4 не курсували, проте після 9:00 відновили рух.


Читайте також:
17 Жовтня, 2019 10:22
Володимир Нормальна людина допомоглаб загасити а не знімати.
16 Жовтня, 2019 20:41
Voo Дякую тобі Зінкевич тепер я знаю що трамвай може горіти, побільше нам таких депутатів,в наступний раз як сусідка дасть тягла своєму чоловіку алкоголіку,я тобі дам знати, щоб ти опублікував.
16 Жовтня, 2019 19:01
Анд Ну камера дійсно вогонь!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!