У Львові нагородили найкращих стартаперів ІТ Arena 2018

2293 0
Українські стартапи отримали призи на 70 000$.
Фото: IT Arena

Фото: IT Arena

Фінал битви стартапів пройшов 28-29 вересня на IT Arena, повідомляють у Львівському ІТ Кластері.

Два дні пітчів на стартап-сцені та демонстрацій на стартап-алеї закінчилися нагородженням 11 команд, які отримали призи. Головний приз від IT Arena 10 000$ отримала команда Liki24. Загальний призовий фонд змагання стартапів склав 70 000$. Зауважимо, що у відбірковому етапі Startup Competition, що розпочався ще в травні, взяли участь 150 проектів.

Стартап-переможець фокусується на фармацевтичному ринку, який оцінюється в 3 мільярди доларів в Україні та понад в 300 мільярдів доларів у США. Liki24 – це платформа, яка об’єднує медичні продукти, лікарів, клініки, аптеки, страхові компанії та клієнтів. Сервіс Liki24 обіцяє повністю усунути проблему пошуку та доставки ліків.

Читайте також: У Львові стартувала наймасштабніша ІТ-конференція Східної Європи. Фото, відео

Другий грошовий приз від CRDF Global – 5000 $ – отримали UATAG. Команда створила унікальний фізичний тег перевірки оригінальності продукції для захисту від підробок. Його неможливо скопіювати завдяки унікальному візерунку, що створюють тріщини скла. Своїми головними ринками стартап вважає преміум рітейл та музеї, які прагнуть захистити вироби мистецтва.

Цьогорічний Startup Competition пройшов вчетверте в межах IT Arena та зібрав півсотні серйозних команд, які оцінювало журі світового рівня.

Стартапи на IT Arena отримали можливість познайомити широку аудиторію зі своїми розробками, отримати фідбек від компетентного жюрі та експертів технологічної галузі, а також відкрити для себе нові можливості завдяки подарункам від партнерів.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!