У Львові назвали збитки від ракетного удару, що завдала росія 15 серпня

1468 0
Вартість збитків унаслідок ракетного удару становлять понад 20 мільйонів гривень.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

15 серпня російські окупанти завдали масованого ракетного удару по Львову.  Уламки ракет впали на багатоквартирні житлові будинки на вулицях Патона та Каховській. Також невеликі загоряння фіксували і в інших частинах міста. В одному з гіпермаркетів через падіння уламків ракети стався обвал стелі. Загалом вартість збитків унаслідок ракетного удару становлять понад 20 мільйонів гривень. Про це повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко під час дискусії Tvoemisto.tv на тему «Видатки Львова і Львівщини у час війни. Як формується бюджет та чому важлива прозорість».

«Місто має компенсувати видатки, зокрема спричинені ракетними обстрілами окупантів. У межах однієї атаки приблизні збитки становлять близько 200 мільйонів гривень. Під час останньої понад 20 млн грн. Але це не означає, що ці всі кошти вже пішли, адже відбувається певна процедура…», – сказав він.

Усе найголовніше про наслідки ракетного удару Tvoemisto.tv зібрало у новині

Читайте також: «Приліт» по Львову, збита ракета та ППО. Що кажуть експерти

Нагадаємо, 6 липня відбувся наймасштабніший обстріл Львова. Унаслідок обстрілу 10 людей загинуло, 48 отримали травми. 

На вул. Стрийській було пошкоджено 17 будинків (з яких 4 будинки – на вул. Стрийській, 62, 64, 66, 68 практично зруйновані); пошкоджено  17 дахів і вибито приблизно 3 тис вікон, з них 596 дерев’яні. 46 мешканців будинків на вул. Стрийська, 62, 64, 66, 68 отримуватимуть з міського бюджету компенсацію на оренду житла. Місячна сума становить 537 тис. грн. Детальніше, читайте тут. 

Дискусію на тему «Видатки Львова і Львівщини у час війни. Як формується бюджет та чому важлива прозорість» можна переглянути за посиланням.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!