У Львові остаточно визначили директора Органного залу

2831 0
Суд не задовільнив апеляції Юліана Винницького, який сидів в кріслі керівника 30 років.
фото: photo-lviv.in.uа

фото: photo-lviv.in.uа

Сьогодні, 10 липня, у Львові відбувся апеляційний суд, який прийняв рішення відмовити Юліану Винницькому у задоволені позову. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив заступник директора органного залу Тарас Демко.

«Це був останній апеляційний суд, який не задовольнив рішення Юліана Винницького. Тобто команда Органного залу перемогла», – каже він.

Читайте також: Що має побачити кожен львів'янин: органний зал

Нагадаємо, перша спроба обрати нового керівника Львівського будинку органної та камерної музики відбулася 23 серпня 2017 року. Тоді перемогу здобув Юліан Винницький, який очолював органний зал із 1988 року. Результати конкурсу скасували через низку порушень та оголосили новий, на який подався єдиний кандидат – Іван Остапович. Юліан Винницький натомість попросив суд заморозити дії міської ради. 30 жовтня, Франківський районний суд відмовився поновлювати на посаді колишнього колишнього директора, натомість той заявив, що подаватиме апеляцію. 8 листопада 2017 року комісія визнала переможцем конкурсу Івана Остаповича, який відтоді керує органним залом.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!