Політична реклама

У Львові подорожчала вода

1301 1
У Львові зросли тарифи за постачання і водовідведення для бюджетних установ і підприємств.

Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Львівської міськради, пише Zaxid.net.

В.о. директора департаменту житлово-комунального господарства та інфраструктури міськради Володимир Олійник пояснив, що тарифи на холодне водопостачання зросли на 6,7% (з 4,2 грн до 4,48 грн за кубометр), на каналізування - на 73% (з 1,63 до 2,83 грн за кубометр).

«Ріст тарифу на водовідведення пов’язаний з тим, що попереднього разу при перегляді тарифу на воду тариф на водовідведення не переглядали. Також тариф на гарячу воду зріс на 0,7%. Але цей ріст не стосується тарифів для населення», - сказав чиновник.

На запитання, коли можна очікувати росту тарифів для населення, Володимир Олійник заявив: «Попередній уряд категорично до президентських виборів 2015 року вирішив не піднімати тарифи для населення. Яке рішення доведеться приймати теперішньому уряду – побачимо», - сказав чиновник.


Читайте також:
3 Березня, 2014 16:04
Овруч а вот и первые завоевания Мацдана . Скоро капец украине. пора тикать в гейропу
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!