У Львові продадуть чотири земельні ділянки. Одну із них – під будівництво закладу торгівлі

1825 0
У квітні на земельних аукціонах продаватимуть 4 ділянки.
Умовне фото

Умовне фото

У Львові у квітні відбудуться два аукціони з продажу чотирьох земельних ділянок несільськогосподарського призначення: три ділянки – під промисловість у Львові, одна – у Зарудцях під будівництво закладу торгівлі. Як повідомили у пресслужбі ЛМР, аукціони відбудуться на платформі Prozorro.

Зокрема, 9 квітня на земельні торги виставлено понад 5 гектарів землі. Це землі промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони. Цільове призначення – під промисловість. Локація – вулиця Північна (проектована), що по сусідству із однією з найкращих промислових зон міста «Сигнівка». Початкова ціна лоту – 43 301 729 гривень. Детальніше тут.

Читайте також: Ще чотири земельні ділянки у Львові та околицях виставили на продаж. Перелік

23 квітня на аукціоні продаватимуть три ділянки. Під промисловість продаватимуть 0,36 га на вулицях Суботівська-Іванни Блажкевич. Початкова ціна – 4 922 718 гривень. Детальніше тут.

У промзоні «Сигнівка» на вулиці вул. Данила Апостола продаватимуть 2,0532 га землі. Цей лот стартуватиме від 19 548 723 гривень. В обох випадках мова про землі промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони, які призначені під промисловість. Детальніше тут.

Ще одну ділянку міська рада продаватиме у Зарудцях – для будівництва та обслуговування там будівель торгівлі. Йдеться про 0,1715 га на вулиці Франка. Стартуватимуть торги з 600 250 гривень. Детальніше тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!