У Львові за 37 млн грн вдруге намагаються продати склади видавництва «Вільна Україна»

2782 0
Йдеться про будівлю на майже 950 м², що розташована на вул. Володимир Великого,2.
Фото: Прозорро.Продажі

Фото: Прозорро.Продажі

У Львові вже вдруге намагаються продати складську будівлю, яка належить видавництву «Вільна Україна». Про це стало відомо з оголошення на майданчику Prozorro.Sales. 

Йдеться про будівлю на 939 м², яка розташована на вул. Володимира Великого,2. Її збудували у 1970 році як складське приміщення, наразі ж його здають в оренду для ведення господарської діяльності та зберігання різних матеріалів. Зазначимо, що теперішній договір оренди, згідно з паспортом лоту, діятиме до вересня 2032 року. 

Читайте також: Збанкрутілий завод на Львівщині продали з четвертої спроби за значно нижчою ціною

Замовник продажу – акціонерне товариство «Видавництво «Вільна Україна»та корпоративне підприємство АТ «ДАК «Укрвидавполіграфія». Нерухоме майно реалізують на англійському трираундовому аукціоні, який відбудеться вже 19 березня. Початкова вартість лоту становить 37 млн гривень. 

Нагадаємо, що минулого разу продати будівлю на Володимира Великого,2 хотіли ще у липні минулого року, проте тоді аукціон так і не відбувся. 

Володимир Федорович

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!