У Львові провели надскладну операцію зі створення сечового міхура

2300 0
За життя пацієнта медики боролись упродовж шести годин.
Фото: Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги

Фото: Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги

У Львові в лікарні швидкої медичної допомоги провели надскладну операцію, видаливши сечовий міхур разом з двома злоякісними новоутворами та повністю сформували новий міхур з тонкого кишківника. Про це повідомляє Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги.

«Це вкрай складна та непередбачувана операція, оскільки включає в себе не тільки видалення сечового міхура, а й етап формування нового функціонуючого органу. На щастя, операція пройшла успішно», – йдеться у повідомленні.

За життя пацієнта медики боролись упродовж шести годин.

Читайте також: Львів'ян просять допомогти 18-річному хлопцю, у якого стався рецидив пухлини мозку

Як розповіли в лікарні, пацієнт – 48-річний чоловік з Волинської області. Він приїхав до лікарів зі скаргами на болі внизу живота, утрудненим сечовипусканням та наявністю крові у сечі. Провівши всі необхідні обстеження, медики виявили два новоутвори в сечовому міхурі. Чоловік не міг повірити, що з ним могло таке трапитись, адже думав, що це запалення нирок, а недуга була вже на останній стадії.

Відтак, врятувати життя чоловіку могло оперативне втручання. Лікарі видалили сечовий міхур, навколишні лімфатичні вузли й простату, а з тонкого кишківника сформували новий сечовий міхур.

Нагадаємо, нещодавно львівські медики вперше у Західній Україні ендоскопічно видалили доброякісну пухлину стравоходу 53-річному львів’янину. Чоловік навіть не підозрював про недугу, а обстеження проходив планово – після перенесеної пневмонії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!