У Львові проводять безкоштовні тренінги для переселенців та ветеранів АТО

1523 0
Проводити семінари, а також надавати правову, фінансово-економічну та психологічну допомогу будуть у межах просвітницького проекту «Комплексна освітньо-консультативна програма з допомоги внутрішньо переміщеним особам та ветеранам АТО».
Фото: edusteps.com.ua

Фото: edusteps.com.ua

У програмі, організованій благодійним фондом «Карітас-Львів УГКЦ», візьмуть участь професіонали-практики (юристи, психологи, бізнес-тренери та науковці), які безкоштовно надаватимуть кваліфіковані консультації переміщеним особам, ветеранам АТО і членам їх сімей з вирішення актуальних для них проблем.

Читайте також: У Львові слухатимуть історії «добровільних мігрантів». Програма форуму сторітелінгу

Зокрема, щотижня проводитимуть такі семінари-тренінги:

– «Знай свої права» – юридична тематика та індивідуальна первинна правова консультація для обраної цільової аудиторії;

– «Фінансово-економічна грамотність – запорука особистого успіху»: особиста фінансово-економічна освіта, самоменеджмент та створення власного бізнесу;

– «Поверни свій спокій» – психологічна тематика та індивідуальне консультування.

Зустрічі проводяться щотижня у понеділок, середу і четвер з 15:00 до 19:00 у приміщенні БФ «Карітас-Львів УГКЦ», 2 поверх (за адресою: вул. І. Франка, 9).

 Участь – безкоштовна для переміщених осіб, ветеранів АТО та членів їх сімей.  Необхідна попередня реєстрація за посиланням.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!