У Львові шукають шляхи виходу на ринок ЄС

1866 0
У Львові, 27-28 лютого, відбувається заключна сесія «EUROбізнес. Вихід на ринки ЄС». Протягом двох днів учасники розглядатимуть питання історії виходу на ринки, виходу компаній в сфері надання послуг на ринки ЄС та проводитимуть практичні консультації

Основна ціль 5 дня – ознайомитись зі специфічними вимогами стандартів ЄС для продукції сільського господарства, харчової промисловості та промислових товарів, які будуть висуватися до української продукції в ЄС, а також з питанням відповідності внутрішніх стандартів якості в торгівельних мережах ЄС.

Експерти:

Катерина Онул – радник з харчового законодавства, Міжнародна фінансова корпорація, Група Світового банку

Світлана Щупак – фахівець із стандартизації, сертифікації та якості Центру сертифікації Українського товариства неруйнівного контролю та технічної діагностики.

 Основна ціль 6 дня – ознайомити аудиторію з особливостями переведення персоналу в європейські офіси, отримання дозволів на перебування тощо, а також специфікою виходу на ринку ЄС для ІТ-компаній.

Експерти:

     Оксана Лапій - старший менеджер групи HumanCapital, Ernst & Young, Антон Курач – консультант групи HumanCapital,          Ernst & Young.

     Надія Перевізник - бренд-менеджер "Сім'я ресторанів Діми Борисова", Мирослава Козачук - Директор ТОВ "Франчайз-        Груп"

Захід відбувається за адресою пл. Міцкевича, 1 (готель «Жорж»).

У суботу сесія розпочне роботу о 10.00.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!