У Львові стартував набір заявок на реставрацію історичних вікон і брам. Як податися

839 0
Заявки варто подавати виключно через Центри надання адміністративних послуг Львова з 1 по 15 вересня.
ЛКП “Бюро спадщини”

ЛКП “Бюро спадщини”

Від сьогодні, 1 вересня і до 15 вересня, ЛКП «Бюро спадщини» розпочало набір заявок від мешканців на програму співфінансування оновлення історичних вікон і брам.

Учасниками нового набору стануть мешканці, які подадуть свої заявки через Центри надання адміністративних послуг Львова.

Читайте також: У Львові відреставрували одну із найвищих брам міста. Фото до і після

За словами директора ЛКП «Бюро спадщини» Павла Богайчика, цього року, попри війну, все ж вирішили провести набір заявок на реставрацію історичних вікон і брам, адже отримали велику кількість запитів від охочих долучитися до програми співфінансування.

При реставрації брам 70% вартості робіт будуть оплачені за кошти міського бюджету, 30% – сплачують мешканці, а при відновленні вікон за цією програмою 60% сплатить місто і 40% мешканці. При заміні вікон з пластикових на дерев’яні частки співфінансування становлять –  50% міський бюджет і 50% мешканці.

Заявки варто подавати виключно через Центри надання адміністративних послуг Львова з 1 по 15 вересня. Звернення, подані поза цими часовими межами, отримають відмови. Усі деталі тут.

Нагадаємо, що наприкінці серпня ще одні відреставровані двері прикрашатимуть будинок на вулиці Героїв Майдану, 5ц. Майстри працювали із сосновими внутрішніми дверима. Вони замінили пошкоджені ділянки дверей, відновили світлик, встановили нове фацетоване скляне заповнення та відновили втрачений раніше відбійник для ніг.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!