Політична реклама

У Львові відкрили басейн для стрибків у воду

2487 0
На базі спорткомплексу Міноборони у Львові на вулиці Клепарівській відкрито басейн для стрибків у воду та водного поло.

Розмір басейну - 25 х 22 метри, а висота - 10 метрів, повідомляє Експрес.

Басейн відремонтовано за рахунок одного з благодійних фондів. На реконструкцію цьогоріч витрачено близько п'яти мільйонів гривень.

Василь Косів, заступник міського голови Львова з гуманітарних питань зазначив, що басейн дозволить відродити вид спорту, який не мав розвитку в місті за час незалежності України.

З тієї причини у Львові немає спортсменів, які займаються стрибками у воду. Тому навіть на відкриття басейну організаторам довелося запросити спортсменів аж з Києва.

Сам комплекс плавальних басейнів споруджений у 1964 році. До нього входять відкритий басейн на 50 метрів, басейн для стрибків у воду, басейн для навчання початківців і 25-метровий критий басейн.

На базі проходять тренування дев'яти дитячо-юнацьких спортивних шкіл, змагання з плавання, сучасного п'ятиборства й тріатлону.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!