У Львові відкрили ще один сміттєвий майданчик для побутових та будівельних відходів

5008 0
Сюди можна здати старі меблі, техніку та будівельне сміття.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові запрацював ще один майданчик для збору великогабаритного сміття на вулиці Князя Лева, 4а. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: Як сортування сміття стає нормою. Три львівські історії успіху

Сюди можна безкоштовно здавати деревину (старі меблі, вікна, двері), побутову техніку (холодильники, телевізори, пральні машини), шини, скло, папір, метал, а також дрібні будівельні відходи.

Відходи на майданчику прийматимуть лише від фізичних осіб, що мешкають у Львові. Вони повинні надати документ, що підтверджує проживання у Львові, та контактні дані. Від однієї людини прийматимуть не більше однієї одиниці меблів чи побутових відходів на місяць, не більше 1 тис. кг дрібних побутових відходів, не більше 20 кг скла на місяць та не більше 4 шин від авто на рік.

Майданчик для збору великогабаритних та дрібних будівельних відходів працює з 8:30 до 17:15 із понеділка по четвер, з 8:30 до 16:00 у п’ятницю та з 9:00 до 13:00 у суботу.

Читайте також: Хто має вивозити сміття з вашого району. Куди скаржитися

Нагадаємо, що минулого літа перший пілотний майданчик для будівельного сміття облаштували на вулиці Жовківській, 14. Згодом майданчики планують облаштувати в кожному районі міста.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!