У Львові відкриють ще один рекрутинговий центр. Що відомо

1013 0
Відкриття відбудеться вже у понеділок, 8 квітня.
Фото: ТСН

Фото: ТСН

У Львові 24 окрема механізована бригада імені короля Данила, що дислокується на Львівщині, відкриє новий рекрутинговий центр. Про це повідомила пресслужба Львівської міськради. 

«24 ОМБр імені короля Данила запрошує приєднатись до професійної команди всіх, хто бажає звільняти територію нашої держави від окупантів!», – вказують у бригаді.

Наразі адресу не оприлюднили, проте зроблять це згодом. 

Читайте також: Чим корисний рекрутинг та як обрати місце, де хочете воювати

Додамо, що 24 окрема механізована бригада є одним із найдосвідченіших механізованих підрозділів Збройних сил України, і її військові пройшли найгарячіші точки російсько-української війни, починаючи з 2014 року.

У 2014 році бригада звільняла Красний Лиман, Ямпіль, Закітне, Сіверськ, Зарічне, Лисичанськ і Сєвєродонецьк. Повномасштабне вторгнення підрозділ зустрів на Луганщині, одним з перших звільняв південні території України під час контрнаступу у 2022 році, тримав оборону міста Бахмут та досі виконує бойові завдання на одному зі східних напрямків.

Також нагадаємо, що наразі у Львові функціонує чотири рекрутингових центри різних військових формувань«Вовків да Вінчі», «Азову», 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ, та львівської 103-ї бригади ТрО. 

 ___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!