У Львові відновили будівельні роботи на дитячій турбазі. Що відомо

3183 0
Дитяча туристична база з’явиться на території обласного центру краєзнавства, екскурсій і туризму.
Фото: Суспільне

Фото: Суспільне

У Львові відновили будівельний роботи на дитячій турбазі, які розпочали ще у 2008 році. Будівлю площею 1 253 ква. метрів планують використовувати для дозвілля школярів та молоді. Завершити будівництво планують до вересня 2023 року.  Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник Львівського обласного центру туризму Юрій Ткаченко.

У туристичній базі облаштують 20 номерів хостельного типу, у яких зможуть проживати діти, що приїхали на екскурсії до Львова з інших міст.

«Зараз тривають активні будівельні роботи. Це буде дитяча туристична база, у якій облаштують 20 номерів на 41 місце. База призначена для позашкілля Львівщини та всієї України», – сказав він. 

Читайте також: У Львові облаштували дитячий простір з музичною зоною, гірками та канатами

За його словами, зараз проводять внутрішні роботи та облаштовують номери. Невдовзі з’явиться благоустрій. Дитяча туристична база з’явиться на території обласного центру краєзнавства, екскурсій і туризму. Вартість перебування становитиме близько 120 грн за добу. Для вихованців гуртків центру краєзнавства, екскурсій і туризму, дітей учасників бойових дій, а також переселенців діятиме знижка 50%. Будівництво проводить «Управління капітального будівництва».

Нагадаємо, дитячу туристичну базу планували збудувати до кінця 2019 року за 8 млн грн. Переможець торгів ТОВ «Градобуд-Престиж» обіцяв вставноити обладнання, зробити зовнішнє освітлення та упорядкувати територію бази.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!