У Львові відновили рух два тролейбусні маршрути

2687 0
Тролейбус №30 курсує з інтервалом 11 хвилин, а №27 – 30 хвилин.
ілюстративне фото: Андрій Бойко

ілюстративне фото: Андрій Бойко

Із 10 червня відновлять роботу тролейбусні маршрути №30 і №27.
 

Тролейбус №30 курсуватиме за маршрутом «Ряшівська – вул. Бандери»: вул. Ряшівська – «Південний» – вул. Антоновича – вул. Бандери – вул. Бандери – вул. Антоновича – Залізнична РА – вул. Ряшівська.

Він курсуватиме з інтервалом 11 хвилин, кажуть у ЛКП «Львівелектротранс». Нагадаємо, що тролейбус №10 курсував від ЛНУ імені Івана Франка до вул. Ряшівської. Вивільнені з маршруту тролейбуси випустили на маршрути №2, 9 та 12. Його ліквідували у липні позаторік.

Тролейбус №27 курсуватиме за маршрутом «Станція Скнилів – пл Кропивницького»:

Станція Скнилів – вул. Авіаційна – вул. Кохавська – вул. Вільхова – вул. Вівсяна – «Мотозавод» – вул. Богданівка – вул. Народна – вул. Кульпарківська – ТРЦ «Скриня» – Привокзальний ринок – вул. Тобілевича – пл. Кропивницького – пл. Кропивницького – Привокзальний ринок – ТЦ «Скриня» – вул. Кульпарківська – вул. Народна – вул. Богданівка – «Мотозавод» – вул. Вівсяна – вул. Вільхова – вул. Каховська – вул. Курманська – Станція Скнилів.

Тролейбус курсуватиме з інтервалом 30 хв.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!